Skip to main content

Business Bike Solutions

Business Bike Solutions is een fietsfabrikant deze kwaliteitsvolle fietsen ontwikkelt en assembleert in opdracht van verschillende internationale premiummerken. Daarnaast beschikken wij over een eigen collectie van mobiliteitsoplossingen deze wij implementeren bij bedrijven en overheden, zorgen wij voor de financiering, beheer en onderhoud van uw fietsvloot en eventuele bijkomende infratructuur.

Business Bike Solutions werkt samen met u aan een wereld waarbij minder wagens in de steden aanwezig zijn, u meer vrijheid heeft, optimaal met uw tijd omgaat en een overzichtelijk aanbod aan vele ruimere mobilitietsoplossingen ter beschikking heeft zonder in te boeten op uw comfort of werking binnen uw organisatie.

De fiets, niets dan voordelen

Wij geloven dat de fiets een van dé oplossingen is voor de congestie in de steden, het terugdringen van vervuilde brandstofmotoren, de dagelijkse parkeerproblematiek en het bijdraagt aan een gezonde en en blije mens.

Door gebruik te maken van de fiets wordt de co-2 uitstook gereduceert, verplaats u zich goedkoper en in het centrum tot wel 2x sneller tegenover het openbaar vervoer. Bovendien bespaart u op reistijd en reiskosten !

Business Bike Solutions als partner

Door te kiezen voor Business Bike Solutions kiest u niet enkel voor een speler met een totaalaanbod aan diverse type fietsen, jarenlange ervaring in het beheer en onderhoud van fietsvloten, maar ook voor een partner die beschikt over de software-tools voor verhuur, beheer en service van fietsen.

Bedrijven en overheden kunnen al hun aangeboden mobiliteitsoplossingen oplijsten in één centraal platform waarbij de consument of medewerker mobiliteit inkoopt deze ter beschikking wordt gesteld. Hierbij wordt een combinatie gemaakt tussen het openbaar vervoer, vervoer op afroep en prive vervoer.

Heeft u een bedrijf, hotel, verhuurpunt, flexwerkplek, parking,… of bent u verantwoordelijk voor uw gemeente? Business Bike Solutions is de partner voor diverse sectoren, contacteer ons, want wij zijn ervan overtuig dat wij zeker voor u iets kunnen betekenen!


In samenwerking met

logo-Thule
logo-UrbanCycle
logo-VIM
Logo-PfauTec
Logo-Wowow